Dolledet
DE LEUKSTE WORKSHOPS VOOR BEDRIJVEN EN (KINDER)FEESTJES
Recente Tweets
Workshops
Foto album
Kinderworkshops
HOUTEN KERSTBOOM of DECORATIE LADDER, KERST/PASEN

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weer eens iets anders dan de groene kerstboom, een houten kerstboom. Hout doet net zo sfeervol aan als een echte boom. En wat is er nog leuker dan een met liefde gemaakte boom. U krijgt de mogelijkheid om de planken zelf te zagen. U kunt een door ons gekozen model maken maar wilt u liever uw eigen crativiteit erin stoppen dan is dat geen enkel probleem.

Wij helpen u om de planken tot een ware kerstboom te maken. U zult versteld staan van uw eigen creatie!!

Deze workshop is exclusief decoratie, wel mogelijkheid om deze bij ons te kopen.


Je kunt ook kiezen om een decoratie ladder te maken. Decoratie ladders zijn behalve mooie accessoires ook heel praktisch. Je zet hem gemakkelijk tegen de muur, zo is de ladder overal in huis te plaatsen. Houten decoratie geeft veel warmte en sfeer mee aan je interieur en is geschikt voor alle ruimtes in huis. Decoratieladders zijn mooie pronkstukken om er leuke accessoires aan te hangen of op te zetten. Je kunt de ladder decoreren naar elk seizoen van het jaar, zo maak je er een schitterende kerstversiering of een gezellige paasdecoratie van. Ook is het een leuk idee om de ladder te decoreren in een thema van het seizoen zoals herfst of lente. In deze workshop ga je aan de slag met een kale houten ladder. Deze ga je naar eigen inzicht decoreren met bijv: takken, schors en lampjes. (deze zitten bij de prijs inbegrepen). Tevens is het mogelijk om hem te versieren met kersthangers, paashangers, houten hangers, ijzeren hangers, waxinehouders etc.. deze kunnen tegen een kleine prijs bij ons gekocht worden of je kunt hem thuis aankleden met leuke decoratie.

Deze workshop is inclusief alle materialen zoals boven aangegeven. Tevens schenken wij onbeperkt koffie & thee met een etagère vol lekkere dingen. Misschien is het ook gezellig om er een high-tea bij te boeken! Informeer naar onze mogelijkheden. 


Voor meer informatie: vul het contactformulier in of mail naar info@dolledet.nl,

dan nemen wij dezelfde dag nog contact met je op.  

 

Of neem contact met ons op:   

Detta van Leenen, Tel: 06-20828123  

Dolores ter Hal, Tel: 06-47951294  

 

Prijs: (vanaf 4 tot 16 personen) € 29,50 p.p. voor de Kerstboom en

€ 34,50 p.p. voor de Decoratieladder.


De decoratieladder kan verschillen van het voorbeeld door invloeden van het seizoen.

Duur: 2,5 uur   


Let op! geen pin aanwezig, vraag naar de mogelijkheden.
 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld